2020 – lach, adem en neem de tijd

Het is 2020, een nieuw jaar met 365 nieuwe dagen en 365 nieuwe kansen. Toch sta ik graag nog even stil bij het vorige jaar, waarin ik mijn 10e verjaardag als ondernemer heb mogen vieren. Dankbaar ben ik dat zoveel verschillende opdrachtgevers al meer dan tien jaar lang hun belangrijke zaken aan mij uit handen willen geven. Met trots ook kijk ik terug op de afgelopen tien jaar, waarin ik mij vooral persoonlijk verder heb kunnen ontwikkelen, iets wat het ondernemerschap voor mij heel succesvol maakt!

Tien jaar geleden gestart met, ik mag zeggen, een dijk aan ervaring als directie- en bestuurssecretaresse bij met name internationale bedrijven en organisaties, ben ik op dit moment als ondernemer gespecialiseerd in project & eventmanagement, communicatie en social media marketing. Ik organiseer, ik vertaal, ik schrijf teksten, ik redigeer, ik notuleer, ik creëer … en ik werk samen met een aantal geweldige mensen die binnen hun vakgebied het meest inspirerend zijn!

Ik zie uit naar dit jaar 2020 waarin ik met EPLÚ Management Support en Team EPLÚ flink aan de weg zal blijven timmeren en nieuwe dingen zal ontwikkelen, maar altijd onder het motto ‘lach, adem en neem de tijd*. Niet dat ik me nu als een slak ga voortbewegen;), maar gewoon, stilstaan bij en genieten van de vooral kleine mooie dingen die er in het leven zijn!

*Quote by Thich Nhat Hanh (die stiekem in het Engels veel mooier klinkt: smile, breath and go slowly).

Ik wens iedereen een heel mooi jaar toe!

Met ondernemende groet,

Anne Marie Westra

project & eventmanager | communicatieprofessional | marketeer

 

and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Powered by WordPress.