“To blog or not to blog that is the question”

… schrijven is namelijk één van de dingen die ik hartstikke leuk vind, het gaat me ook goed af. Daarnaast wil ik mijn netwerk graag op de hoogte houden van de dingen waar ik als ondernemer mee bezig ben, zoals ik dat via de verschillende social media al heel regelmatig doe. En natuurlijk is het schrijven van een blog ook een manier om jezelf verder in de markt te zetten, waarvan je hoopt dat daar dan weer mooie nieuwe dingen uit voortkomen. Maar mijn belangrijkste motivatie is toch om mijn kennis, mijn passie en ervaring te delen en uit te wisselen met anderen, anderen te inspireren, anderen daarbij ook te kunnen helpen.

Een tijdje liep ik dan ook al rond met het idee: wel bloggen, niet bloggen, wel bloggen, niet bloggen. Maar als er iets is dat ik de afgelopen jaren als ondernemer wel heb geleerd, is het dat je op een gegeven moment knopen gewoon door moet hakken. En dat is wat ik heb gedaan – met speciale dank aan Harvey Blom – https://twitter.com/HarveyBlom – die mij net even dat extra zetje heeft gegeven!

Ik heb me voorgenomen niet een vast wekelijks of maandelijks blog te schrijven, maar te bloggen op de momenten dat ik wat te vertellen en/of te delen heb. In mijn blog wil ik ook meer van mezelf als ondernemer laten zien, wat mijn drijfveren zijn en vooral ook waar ik mijn inspiratie vandaan haal.

Omdat ik altijd streef naar verbetering zullen jouw opmerkingen en/of suggesties op de dingen die ik schrijf zeker worden gewaardeerd!

Enthousiast geraakt? Lees dan hier mijn verdere introductie

 

Tot slot: “Don’t forget to wear your smile today; it’s one size and fits all!!”

Met ondernemende groet,

 

Anne Marie Westra-Nijhuis

project & event manager| communicatieprofessional| marketeer

and tagged , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Powered by WordPress.