Solar Team Twente 2015

Onlangs ben ik vanuit mijn onderneming EPLÚ Management Support donateur geworden van Solar Team Twente, powered by Human Energy. 19 studenten van de Universiteit Twente hopen hun droom waar te maken: het winnen van de Bridgestone World Solar Challenge – die plaats zal vinden van 18 t/m 25 oktober 2015  in Australië –  en daarvoor aan de start van deze race te staan met de snelste zonnewagen.

EPLU-blog solar team twente-1

Waarom Solar Team Twente?

... omdat ik mij sterk verbonden voel met Twente. Als geboren en getogen Twentse, woon en werk ik hier tot op de dag van vandaag. Ik houd van de omgeving, het landschap en de gemoedelijke mentaliteit van de Twentenaren: Je weet wat je aan iemand hebt!

… omdat het een initiatief is van studenten, enthousiaste leergierige jonge mensen vol ideeën en inspiratie, dat ik graag ondersteun en waardoor ik mij als ondernemer ook graag laat inspireren.

… vanwege de speerpunten, want ‘met hun team en zonneauto investeren zij in de toekomst van Twente en dragen zij bij aan duurzaamheid, innovatie en techniek’. En zeg nou zelf: “Wie wil daar, wel of geen rasechte Tukker, nu niet aan bijdragen?”

… en dat ik als donateur een naamsvermelding op de website krijg is natuurlijk mooi meegenomen;)

 

Promotie Solar Team Twente

Omdat ik graag meer wilde doen dan het leveren van een, zij het bescheiden, financiële bijdrage, heb ik contact gezocht met Elise Nannings, communicatiemanager van Solar Team Twente en aangeboden een blogpost over ze te schrijven in de hoop daarmee een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het verwezenlijken van hun droom! Haar snelle enthousiaste reactie: “Mocht u nog input nodig hebben voor de blog, dan kunt u altijd contact met ons opnemen natuurlijk,” bracht mij echter op een nog beter idee!

 

Gastblog Solar Team Twente

Ik ga helemaal niet zelf een blogpost schrijven over Solar Team Twente,  maar stel mijn blog ter beschikking om Solar Team Twente als gastblogger in de gelegenheid te stellen uit eigen hand te vertellen over dit bijzondere project en hoe deze 19 studenten hun droom gaan waarmaken. En daarbij geef ik ze alle vrijheid om Solar Team Twente zo goed mogelijk op de kaart te zetten.

EPLU-blog solar team twente-2

Binnenkort hier dus een gastblog van Solar Team Twente. Nu alvast meer weten, of ook donateur worden? Ga dan naar de website: www.solarteamtwente.nl, waar je ook de promotievideo kunt bekijken.

 

Tot slot: “Don’t forget to wear your smile today; it’s one size and fits all!!”

 

Met ondernemende groet,

 

Anne Marie Westra-Nijhuis

project & event manager| communicatieprofessional| marketeer

 

 

 

and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Powered by WordPress.