Nieuw op blog Anne Marie Westra: gastblog

Twee maanden geleden, bij de introductie van mijn blog vertelde ik dat het mijn grote wens is om met enige regelmaat ondernemers die mij inspireren een gastblog te laten schrijven.

Inmiddels kan ik aankondigen dat het eerste gastblog heel binnenkort al zal verschijnen. En wie anders dan Harvey Blom gaat daarmee het spits afbijten? Ik heb Harvey ontmoet tijdens een bijeenkomst van The Network Club van mijn business partner Charles Ruffolo. Harvey vertelde dat hij spreker is en daarnaast werkzaam is als marketeer en business consultant. Het gesprek kwam op social media en ik vertelde hem dat ik deze veelvuldig inzet om mijzelf verder in de markt te zetten. “Blog je al?” vroeg hij. “Bloggen?” Ik had er al vaak over nagedacht. “Ja, met het schrijven van een blog bereik je een nog breder publiek.” “Maar kost dat niet hartstikke veel tijd?” Vervolgens gaf Harvey mij ter plaatse een miniworkshop marketing en communicatie, wat ik overigens bijzonder tof van hem vond. We hadden elkaar immers pas net ontmoet! En daarmee heeft hij mij goed aan het denken gezet en uiteindelijk net even dat extra zetje gegeven om te starten met een blog.

Ik hoefde dan ook geen moment na te denken wie ik zou vragen voor de ‘gastblog primeur’. En hij reageerde ook meteen heel enthousiast: “Natuurlijk wil ik dat doen!” Wil je alvast iets meer over Harvey weten? Ga dan naar zijn Facebookpagina – Become,  Act & Enjoy. Daar lees je ook alles over zijn website www.harveyblom.com die op 12 december a.s.  zal worden gelanceerd.

Dit gezegd hebbende, kun je vanaf nu dus hier op mijn blog met enige regelmaat een gastblog van een voor mij bijzonder inspirerende ondernemer lezen en ik kan zeggen dat ik daar hartstikke trots op ben!

 

Tot slot: “Don’t forget to wear your smile today; it’s one size and fits all!!”

 

Met ondernemende groet,

 

Anne Marie Westra-Nijhuis

project & event manager| communicatieprofessional| marketeer

 

and tagged , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Powered by WordPress.