Kan niet wachten!

Aan het begin van 2018 kijk ik graag nog even terug op een heel fijn, ondernemend jaar. Een jaar met voor mij als persoonlijke hoogtepunten het vertalen van een aantal boeken en de oprichting van Team EPLÚ, een team van inspirerende mensen, ontstaan uit persoonlijke samenwerkingen.

Dit nieuwe jaar ga ik mijn blog weer regelmatig aanvullen met nieuwe blogposts. En dat doe ik op eigen wijze, ik blog niet op vaste tijden, maar op de momenten dat ik wat te vertellen en/of te delen heb. En uiteraard laat ik nog steeds meer van mezelf als ondernemer zien, wat mijn drijfveren zijn en vooral ook waar ik mijn inspiratie vandaan haal.

En natuurlijk maak ik graag van deze gelegenheid gebruik mijn opdrachtgevers, zakelijke relaties en social media vrienden & contacten te bedanken voor hun steun en blijvende vertrouwen in mij als ondernemer. “Ik kan niet wachten om dit nieuwe jaar weer voor jullie allemaal aan de slag te gaan!”

Met ondernemende groet,

Anne Marie Westra

project & event manager | communicatieprofessional | marketeer

 

and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Powered by WordPress.