Dream big dreams!

De media hebben er bol van gestaan, het allereerst bezoek van President Obama aan Nederland in het kader van de door hem geinitieerde Nuclear Security Summit 2014 die onlangs in Den Haag plaatsvond.

Als groot bewonderaar van deze man, heb ik zijn gaan en staan gedurende de twee dagen dat hij in ons land verbleef op de voet gevolgd. Heel bijzonder vond ik de ontmoeting die tijdens het afleggen van zijn programma plaatsvond met een delegatie leerlingen van het Sweelinck College uit Zuid. De president nam tulpen in ontvangst, nam vervolgens uitgebreid de tijd iedere leerling persoonlijk de hand te schudden en toonde ook oprecht interesse in hen. Maar wat uiteindelijk de meeste indruk op mij heeft gemaakt was dat hij het jubileumboek van dit college, dat één van de scholieren hem aanreikte, tekende met de woorden:

“Dream big dreams, Obama”

Blog-AMW Obama

En als de president van de Verenigde Staten mij toelaat, vul ik deze voor mij meest inspirerende quote, aangehaald door één van de meest inspirerende personen, graag aan met het volgende:

“Reach for the moon. Even if you miss, you’ll end up among the stars!”

 

Met ondernemende groet,

 

Anne Marie Westra-Nijhuis

project & event manager| communicatieprofessional| marketeer

 

 

and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Powered by WordPress.